Hot!

Οι ολοσέλιδες προβολές από τον 4TY.GR - Δυναμική προβολή στις μηχανές αναζήτησης!


Ο 4TY.GR αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον κλάδο της προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο με πάνω από 70.000 πελάτες! Σας προσφέρουμε την υπηρεσία της καταχώρησης- ολοσέλιδης προβολής με εμφάνιση τόσο στον οδηγό αλλά και στις μηχανές αναζήτησης, για να προβάλλετε με δυναμικό τρόπο την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.

Η καταχώρηση είναι μία ολοσέλιδη προβολή μέσα στον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό 4ty.gr που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει για κάθε επιχείρηση όπως τον διακριτικό τίτλο, τον υπεύθυνο επικοινωνίας, πλήρη στοιχεία διεύθυνσης, e-mail, απεριόριστο κείμενο, φωτογραφίες, στίγμα στο χάρτη και το λογότυπο της επιχείρησης. Το περιεχόμενο της διαφημιστικής καταχώρησης ανανεώνεται εύκολα και γρήγορα, για αυτόν τον λόγο ο 4TY.GR αποτελεί έναν δυναμικό ηλεκτρονικό οδηγό. Η εταιρεία παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη στο μέλος καθώς και απαιτούμενο χώρο για τη δημιουργία της διαφημιστικής του καταχώρησης. Η ολοσέλιδη προβολή δεν εμφανίζεται μόνο στις αναζητήσεις μέσα στον οδηγό αλλά και με λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης (π.χ Google), χωρίς να χρειάζεται κάποιος να μπει στο portal www.4ty.gr.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στο μέγεθος του κειμένου που μπορείτε να γράψετε για την επιχείρηση σας. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, το όριο είναι προκαθορισμένο ανάλογα με το πακέτο της καταχώρησης που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αυξήσετε το όριο των φωτογραφιών με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση.


Οι ολοσέλιδες καταχωρήσεις προβάλλονται με διάφορους τρόπους: 1) στον κατάλογο των επιχειρήσεων στην κατηγορία που ανήκετε, 2) στο χάρτη της Ελλάδος και 3) με λέξεις κλειδιά και στοιχεία της επιχείρησης στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Πλεονεκτήματα της καταχώρησης- ολοσέλιδης προβολής στον 4TY.GR!

+ Γνωστοποίηση της επιχείρησης στους χρήστες του διαδικτύου, από όποια συσκευή και αν συνδέονται

+ Προβολή όλων των απαραίτητων στοιχείων της επιχείρησης

+ Περισσότερες πιθανότητες προσέλκυσης υποψήφιων πελατών

+ Οι επισκέπτες του 4ty.gr πραγματοποιώντας αναζήτηση για την εύρεση επαγγελματιών μπορούνε να επιλέξουν την δική σας ολοσέλιδη καταχώρηση

+Καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

+ Παροχή κωδικών για να χειρίζεστε εσείς την ιστοσελίδα και να κάνετε αλλαγές όποτε επιθυμείτε

+ Η χρέωση γίνεται μια φορά - δεν υπάρχουν συνδρομές και η τιμή είναι αρκετά ανταγωνιστική

Η ολοσέλιδη προβολή από τον 4TY.GR αποτελεί υπηρεσία προβολής τελευταίας τεχνολογίας και πιθανώς θα ενδιέφερε και εσένα αν θες να αυξήσεις το κοινό και τις πωλήσεις σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου