Hot!

Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τα Google Adwords!

Τί είναι τα Google Adwords;

Η Google προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες να δημιουργήσουν online διαφημιστικές καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Πρόκειται για τα Google AdWords που αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο.

Πώς λειτουργούν τα Google Adwords;

Οι νέοι πελάτες κάνοντας κλικ στη διαφήμιση, θα οδηγηθούν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ή ακόμα και σε κάποιο e-shop, φτάνοντας έτσι πολύ κοντά στην αγορά κάποιου προϊόντος. Μέσα σε μόνο λίγα λεπτά θα δείτε κίνηση στην ιστοσελίδα σας από υποψήφιους πελάτες.

Πώς εμφανίζονται οι διαφημίσεις μου; 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται με λέξεις κλειδιά σε ξεχωριστή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, πάνω ή δεξιά από τα οργανικά αποτελέσματα. Η διαφήμιση μπορεί να εμφανίζεται επίσης σε συνεργαζόμενες σελίδες της Google, τη στιγμή ακριβώς που ο χρήστης ψάχνει για παρεμφερή προϊόντα ή υπηρεσίες με αυτά που προσφέρετε, σε μορφή banner.

Γιατί να κάνω διαφήμιση Google Adwords; Πώς θα βοηθήσει την επιχείρηση μου; 

Ο διαφημίσεις με Google Adwords είναι συνήθως αποτελεσματικές γιατί απευθύνονται σε στοχευμένο κοινό σε συγκεκριμένη τοποθεσία με λέξεις κλειδιά, στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης. Τα ποσοστά συνήθως αυτών που κάνουν κλικ και τελικά αγοράζουν κάτι είναι αρκετά καλά, άρα η αποδοτικότητα του συγκεκριμένου τύπου διαφήμισης φαίνεται πως είναι υψηλή. Η διαφήμιση σας εμφανίζεται στους χρήστες της Google την στιγμή εκείνη που ψάχνουν τα προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρετε. Κερδίστε νέους επισκέπτες στην σελίδα σας, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης και αυξημένες πωλήσεις.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των Google Adwords;

- Η διαφήμιση στη Google έχει μεγάλη απόδοση και αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να αποκτήσετε νέους πελάτες.

- Η χρέωση γίνεται μόνο για του πελάτες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας.

- Όλο και περισσότεροι κάνουν διαφήμιση στη Google οπότε έτσι ανταγωνίζεστε τους υπολοίπους χωρίς να τους επιτρέψετε να σας ξεπεράσουν.

- Μπορείτε να επιλέξετε τις λέξεις κλειδιά με τις οποίες θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμιση σας, συνεπώς όσοι επισκέπτες δουν τη σελίδα σας θα έχουν πατήσει τις λέξεις κλειδιά, άρα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για αυτό που προσφέρετε.

- Υπάρχει δυνατότητα για στόχευση σε συγκεκριμένο κοινό σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

- Μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις, την επισκεψιμότητα στο site και τα έσοδα σας.

Μου παρέχονται αναφορές για την πορεία της διαφημιστικής καμπάνιας μου; 

Ναι, σας παρέχονται στατιστικά και αναφορές από την Google για την πορεία της διαφήμισης σας.

Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για τη διαφημιστική μου καμπάνια στα Google Adwords; 

Τα Google Adwords είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια κάποιου που γνωρίζει καλά τη λειτουργία τους. Εάν δεν γίνει σωστά η διαφήμιση, το κόστος μπορεί να είναι υψηλό χωρίς καλή ανταπόκριση. Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντική η ανάθεση της διαφήμισης σας σε κάποιον ειδικό που γνωρίζει καλά την πλατφόρμα, καθώς η χρήση της είναι πολύπλοκη. Μόνο έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε την μεγιστοποίηση της απόδοσης της διαφήμισης και συνεπώς των χρημάτων σας.

Εμείς στον 4ty.gr έχουμε διαχειριστεί αρκετές καμπάνιες, μετρώντας πολλούς ευχαριστημένους πελάτες με αύξηση στην αναγνωρισιμότητα, την κερδοφορία και τις πωλήσεις τους. Μπορούμε να αυξήσουμε σημαντικά τον Δείκτη Ποιότητας που ελέγχει η πλατφόρμα για να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα σας με το μικρότερο δυνατό κόστος, πετυχαίνοντας ανταγωνιστικές τιμές με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τέλος, γίνεται συνεχής έλεγχος των αναφορών και στατιστικών από τη Google έτσι ώστε να προσαρμόζεται η διαφημιστική καμπάνια όποτε απαιτούνται αλλαγές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου