Hot!

Κατασκευή Websites από τον 4TY.GR! Περισσότερες από 3000 ιστοσελίδες τελευταίας γενιάς!


Οι ιστοσελίδες του 4TY.GR είναι τελευταίας τεχνολογίας με προσαρμογή σε όλες τις συσκευές για να σας βρίσκουν όλοι από οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν. Παρέχουμε 3 διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων και δεν είναι τυχαίο που χιλιάδες επιχειρηματίες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή και τον σχεδιασμό της επίσημης ιστοσελίδας τους.

Η ανάθεση κατασκευής ιστοσελίδας σε μια εταιρία και πόσο μάλλον από απόσταση, είναι κάτι που ίσως προβληματίζει κάποιους επιχειρηματίες. Η ανάθεση κατασκευής ιστοσελίδας είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από ότι ίσως φαντάζεστε. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάποια κείμενα που αφορούν την επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και φωτογραφίες. Το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR είναι κοντά σας για να σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Επιπλέον, υπάρχουν οι δικές μας φόρμες πάνω στις οποίες θα πατήσει η σελίδα σας (όσον αφορά τον τρόπο εμφάνισης των μενού και των σελίδων) ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία όσον αφορά τη δομή του site. Ο προγραμματιστής που θα αναλάβει τη σελίδα σας θα την ετοιμάσει σύμφωνα με την επικοινωνία που έχετε και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές και τις διαμορφώσεις που επιθυμείτε. Μην ξεχνάτε πως κατά τη διάρκεια του χρόνου μπορείτε να προβείτε σε ανανεώσεις του υλικού, είτε τηλεφωνικά είτε ανεβάζοντας το υλικό σε ειδική φόρμα ή email.



Οι ιστοσελίδες του 4TY.GR περιλαμβάνουν:

- Προσωπική διεύθυνση domain name

- Βελτιστοποίηση στο site ως προς Google – υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

- Προσωπικό σχεδιασμό ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης

- Ανανεώσεις περιεχομένου από την ομάδα του 4ty.gr

- Στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας

- Δημιουργία email accounts

- Εικονίδια social media με link προς τη σελίδα του εκάστοτε social media (Facebook, Twitter, Google Plus, Linkedin, Youtube, Blogger, Instagram, Pinterest)

!Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας σας κάνουμε δώρο την εγγραφή της επιχείρησης σας στον κατάλογο επιχειρήσεων και τη προβολή στο χάρτη του επαγγελματικού μας οδηγού www.4ty.gr.!

Στο κόστος κατασκευής περιλαμβάνεται η κατοχύρωση του domain name που επιθυμείτε, η φιλοξενία (hosting) για ένα χρόνο και φυσικά η δημιουργία του περιεχομένου της σελίδας από το τεχνικό τμήμα. Παρέχεται επίσης τεχνική υποστήριξη και ανανεώσεις της σελίδας για έναν ημερολογιακό χρόνο μετά την κατασκευή.

Με το που κάνετε αίτημα για δημιουργία ιστοσελίδας πρέπει να υπάρξει μια προκαταβολή για την κατοχύρωση της σελίδας. Μετά από την προκαταβολή, μέσα σε διάστημα 3-5 ημερών έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας ο προγραμματιστής που θα αναλάβει τη σελίδα. Κατά μέσο όρο η κατασκευή ιστοσελίδας διαρκεί 2-4 εβδομάδες, κάτι που εξαρτάται περισσότερο από την αποστολή του υλικού (κείμενα και φωτογραφίες) από τον πελάτη.

Αφού περάσει ένας ημερολογιακός χρόνος από την κατασκευή της ιστοσελίδας και κάθε χρόνο από εκεί και πέρα υπάρχει μία συνδρομή που αφορά τα παρακάτω: την ετήσια ανανέωση του domain name, του γραφικού αλλά και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας (hosting). Επιπλέον, ο 4TY.GR σας παρέχει ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις λογισμικού, διατήρηση backup και συνεχή προσαρμογή στις νέες εκδόσεις που παρουσιάζονται τόσο στα Windows αλλά κυριότερα στα λογισμικά των κινητών (iOS και Android). Άρα, πληρώνοντας τη συνδρομή, είστε καλυμμένοι ότι η σελίδα σας παραμένει συνεχώς ενημερωμένη χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις στο μέλλον.

Περισσότεροι από 3.000 επιχειρηματίες σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν εμπιστευτεί τον 4TY.GR για την κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας τους, νέας γενιάς. Αυτό αποδεικνύει την ανταγωνιστικότητα μας και φυσικά την μεγάλη εμπειρία που έχουμε πλέον αποκτήσει στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων.

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερα παραδείγματα πελατών μας μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.demoplus.gr/el/douliesmas

Θα σας ενδιέφερε να πάρετε μια προσφορά για ιστοσελίδα από τον 4TY.GR; Κάντε κλικ εδώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου