Hot!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4TY.GR! ΒΡΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!


Το aggelies.4ty.gr είναι μία υπηρεσία που παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR και σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε εύκολα και γρήγορα τις δικές σας αγγελίες.

Αγγελίες πώλησης
Αγγελίες ενοικίασης
Αγγελίες ανταλλαγής
Αγγελίες ‘χαρίζεται’
Αγγελίες εργασίας
Αγγελίες γνωστοποίησης υπηρεσιών



Η κάθε αγγελία περιλαμβάνει:

- Τίτλο
- Κατηγορία αντικειμένων, που βοηθά στην ευκολότερη εύρεση της αγγελίας.
- Δυνατότητα τοποθέτησης απεριόριστων φωτογραφιών, ώστε ο επισκέπτης να έχει καλύτερη εικόνα για το προϊόν.
- Περιγραφή, που μπορείτε να περιγράψετε με απεριόριστο κείμενο το προϊόν ή την υπηρεσία.
- Τιμή και Διεύθυνση.
- Σε κάθε κατηγορία υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης περισσότερων πληροφοριών ( πχ στην κατηγορία Πώληση > Διαμερισμάτων, μπορείτε να τοποθετήσετε τα Τετραγωνικά μέτρα του, τον αριθμό δωματίων και το εμβαδόν) βοηθώντας έτσι την αγγελία σας στην αναζήτηση.
- Στοιχεία επικοινωνίας, Τηλέφωνο και Κινητό.
- Φόρμα επικοινωνίας για επικοινωνία του επισκέπτη μαζί σας.
- Εμφάνιση αριθμών επισκεπτών της αγγελίας.
- Κουμπιά like και share του Facebook για κοινοποίηση της αγγελίας.
- Δυνατότητα αποστολής της αγγελίας σε κάποιον φίλο σας μέσω e-mail.

Καταχωρώντας αγγελίες στο www.aggelies.4ty.gr κερδίζετε χρήματα και Πουλάτε – Ενοικιάζετε – Χαρίζετε – Ανταλλάσετε πράγματα που δε χρειάζεστε πια. Μπορείτε επίσης να καταχωρήσετε και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχετε άλλα και να βρείτε δουλειά ή εργαζόμενο για την επιχείρηση σας.

Θυμηθείτε κατά τη δημιουργία της αγγελίας να την τοποθετείτε στη σωστή κατηγορία έτσι ώστε οι επισκέπτες του aggelies.4ty.gr να την εντοπίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Πώς μπορώ να ανεβάσω τη δική μου αγγελία;

Για να δημιουργήσετε την αγγελία σας επισκεφτείτε τη σελίδα aggelies.4ty.gr. Πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας». Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε εάν θέλετε να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή πριν προβείτε στη δημιουργία αγγελίας (σε περίπτωση που είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας). Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται, στη συνέχεια επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χαρίζεται-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια την υποκατηγορία που επιθυμείτε. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».

Σας προτείνουμε να ανεβάζετε πλήρεις αγγελίες με χρήσιμη περιγραφή, για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη πιθανών αγοραστών.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη αγγελία στην σελίδα οπότε είναι ευκαιρία να ανεβάσετε τώρα τη δική σας για μεγαλύτερη προβολή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου