Hot!

Τα E-shop από τον 4TY.GR! Οφέλη και extra υπηρεσίες για καλύτερα αποτελέσματα!

Με ελάχιστα έξοδα, σε σχέση με αυτά του φυσικού καταστήματος και με αμελητέα πάγια μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop στο internet και να κερδίσετε καινούργιους πελάτες ενώ παράλληλα θα εξυπηρετείτε και τους ήδη πελάτες σας πιο εύκολα.

Δείτε τις πωλήσεις και τα έσοδα σας να αυξάνονται άμεσα και αποκτήστε πρόσβαση σε κοινό σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην περιοχή σας. Ο 4TY.GR είναι δίπλα σας σε αυτό το μεγάλο βήμα!

Όπως πάντα, ο 4TY.GR αφουγκράζοντας τις ανάγκες των πελατών του αλλά και των επιχειρηματιών γενικότερα, έχει δημιουργήσει για εσάς 3 διαφορετικά πακέτα ηλεκτρονικών καταστημάτων, ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Τι e-shop προσφέρει ο 4TY.GR;

O 4TY.GR ακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της τεχνολογίας και της διαφήμισης, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε e-shop τελευταίας τεχνολογίας με προσαρμογή σε όλες τις συσκευές (laptops, PCs, tablets, smartphones) και εύκολη διαχείριση. Παρέχουμε 3 διαφορετικά πακέτα για να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο και σας καλύπτει καλύτερα.

Ανάλογα με το πακέτο e-shop που έχετε επιλέξει, έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε διαφορετικό αριθμό προϊόντων. Το βασικό μας πακέτο παρέχει μέχρι 100 προϊόντα, ενώ το μεγαλύτερο πακέτο επιτρέπει την απεριόριστη ανάρτηση προϊόντων.

Ποιος αναλαμβάνει την ανάρτηση των προϊόντων;

Αφού αποφασίσετε να κατασκευάσετε το e-shop σας στον 4ty.gr, το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει την ανάρτηση 30 κωδικών (προϊόντων). Στη συνέχεια περνάτε από μια πλήρη τηλεφωνική εκπαίδευση και πλέον η διαχείριση ανήκει σε εσάς οπότε μπορείτε να ανεβάσετε εσείς τα προϊόντα σας και να κάνετε και άλλες αλλαγές για να διαμορφώσετε το e-shop σας όπως ακριβώς το θέλετε.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια με την ανάρτηση των προϊόντων λόγω έλλειψης χρόνου, υπάρχει η δυνατότητα να την αναθέσετε στο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR με μία μικρή επιβάρυνση.

Η ομάδα του 4ty.gr είναι κοντά σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη όλο το χρόνο. Τηλ. Επικοινωνίας 2421030511.

Ποιους τρόπους πληρωμής μπορώ να έχω στο e-shop μου;

Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να έχετε στο e-shop σας είναι: Αντικαταβολή, Πιστωτική κάρτα, Χρεωστική Κάρτα, Τραπεζικός λογαριασμός, PayPal και Παραλαβή από το κατάστημα.




ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ E-SHOP ΤΟΥ 4TY.GR:


- Τα e-shop του 4TY.GR διαθέτουν όμορφο, σωστό & responsive σχεδιασμό ώστε να επιτρέπεται η αυτόματη προσαρμογή της σελίδας σε οποιαδήποτε ανάλυση οθόνης και συσκευή.

- Δημιουργία εύχρηστων και κατανοητών e-shop για να μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν εύκολα αγορές χωρίς να διστάζουν.

- Παροχή 3 διαφορετικών πακέτων e-shop για να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητες της επιχείρησης σας.

- Εφαρμογή πακέτου SEO ώστε το e-shop να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και να εντοπίζεται εύκολα με στοχευμένες λέξεις – κλειδιά ακόμα και σε επίπεδο προϊόντος.

- Εύκολη διαχείριση στην προσθήκη, επεξεργασία και αφαίρεση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών και επεξεργασία εμφάνισης e-shop.

- Εξυπηρέτηση και συνεχής υποστήριξη από το τεχνικό μας τμήμα, πέρα από την 2ωρη πρώτη εκπαίδευση για τη διαχείριση.

- Όλα τα e-shop που δημιουργούμε φιλοξενούνται σε δικούς μας server ειδικά διαμορφωμένους, για συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία, παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφαλείας για προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.

- Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια με την ανάρτηση των προϊόντων λόγω έλλειψης χρόνου, υπάρχει η δυνατότητα να την αναθέσετε στο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR με μία μικρή επιβάρυνση.

- Δυνατότητα για αναζητήσεις με φίλτρα για πολύ συγκεκριμένες και εξειδικευμένες αναζητήσεις π.χ. μαύρο ρούχο, σε medium μέγεθος και στενή γραμμή.

- Δυνατότητα για συνδυαστικά προϊόντα και αλλαγή της τελικής τιμής ανάλογα με τον συνδυασμό προϊόντων που έχει επιλεχτεί

- Ποικιλία τρόπων πληρωμής για να παρέχετε όλες τις πιθανές δυνατότητες πληρωμής και να μην χάνετε πελάτες για αυτόν τον λόγο.

- Δυνατότητα διαμόρφωσης της αρχικής σελίδας και slideshow για να προβάλλετε τα συγκεκριμένα προϊόντα που θέλετε π.χ. ανάλογα με τη σεζόν (φθινοπωρινή collection).

- Ενημέρωση του διαχειριστή με email με την πραγματοποίηση κάθε παραγγελίας

- Δυνατότητα των πελατών για εγγραφή έτσι ώστε να βλέπουν τί έχουν αγοράσει, λίστα με αγαπημένα προϊόντα και αποθήκευση στοιχείων για ευκολότερες συναλλαγές στο μέλλον.


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες έξτρα υπηρεσίες που μπορούμε να αναλάβουμε για να καταφέρετε ακόμα περισσότερες πωλήσεις, βελτιώνοντας το e-shop σας!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ SMS

Κάθε φορά που κάποιος επισκέπτης πραγματοποιεί μία παραγγελία τότε θα σας έρχεται με sms στο κινητό σας ειδοποίηση ότι κάποιος πραγματοποίησε παραγγελία στο e-shop σας.

Πακέτα sms: 50 sms, 100 sms ή 150 sms

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ GOOGLE ANALYTICS

Με την ενσωμάτωση του Google analytics θα μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά την επισκεψιμότητα του e-shop σας.

SKROUTZ

Διασυνδέστε το e-shop σας με το skroutz.gr και απευθυνθείτε στο κοινό που μπαίνει σε αυτό για να συγκρίνει, να δει και να αγοράσει προϊόντα.

SOCIAL MEDIA

Σίγουρα θα έχετε ανακαλύψει ότι ο κόσμος των social media προσφέρει νέους και συναρπαστικούς τρόπους που σας βοηθούν να αυξήσετε το κοινό σας, να αποκτήσετε πιστούς followers και να ενισχύσετε τις πωλήσεις στο e-shop σας. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία λογαριασμών αλλά και διαφημίσεων σε Facebook, Twitter, Google plus, Pinterest και Instagram.


Ενημερωθείτε για τα e-shop του 4TY.GR στην σελίδα παρουσίασης των υπηρεσιών μας www.4tysite.gr!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου