Hot!

Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την Google!

Σύμφωνα με έρευνα παραπάνω από το 67% των Ελλήνων επισκέπτεται καθημερινά έστω ένα από τα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το κινητό του, το tablet του ή και τον υπολογιστή του. Επιπλέον, όλο και περισσότερες νέες έρευνες δείχνουν τη συνεχόμενη χρήση internet υψηλών ταχυτήτων, τη χρήση social media και τη διευρυμένη πρόσβαση από κινητά και tablets στο internet και στο email που δείχνουν ποιες είναι οι σημαντικότερες συνήθειες των καταναλωτών του σήμερα για να τους προσεγγίσουν καλύτερα οι διαφημιστικές εταιρίες. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες ενέργειες μάρκετινγκ πλέον προσαρμόζονται σε κινητά και tablets (responsive). Οι επιχειρήσεις του σήμερα είναι υποχρεωμένες να προβάλλονται στο διαδίκτυο για διάφορους λόγους μάρκετινγκ όπως την προσέγγιση μεγάλου κοινού, την αλληλεπίδραση, την επίτευξη και διατήρηση καλής φήμης και την αύξηση των πωλήσεων.

H Διαφήμιση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ο πιο αποτελεσματικός και ταυτόχρονα οικονομικός τρόπος διαφήμισης της εποχής μας. Ο λόγος που αυτός ο τρόπος είναι ο πιο αποτελεσματικός είναι ότι η διαφήμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα στοχευμένο κοινό που πιθανόν να ενδιαφέρεται για το προϊόν της διαφήμισης.



Ο 4TY.GR, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο του διαδικτύου και την εμπειρία των εργαζόμενων στη παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών, έχει αναπτύξει μια σειρά από καινοτόμες στρατηγικές για Social Media Marketing που έχουν ως κύριο στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της προβαλλόμενης επιχείρησης στους χώρους που δραστηριοποιείται η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου (όπως: social media networks, blogs, κ.α.).

Αξίζει να προβάλλω την επιχείρηση μου στα social media;

Αξίζει, γιατί όλο και περισσότεροι καταναλωτές επισκέπτονται τα social media γενικότερα, αλλά και για τις αγορές τους ειδικότερα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι χρήστες του Facebook στη χώρα μας είναι γύρω στους 4.500.000 συνεπώς μπορείτε να προσεγγίσετε πολλούς δυνητικούς πελάτες.

Δεν αρκεί η σελίδα μου στο Facebook; Χρειάζεται να προβώ σε πληρωμένη διαφήμιση στο συγκεκριμένο μέσο;

Τα social media έχουν ως κύριο στόχο το χτίσιμο σχέσεων με τους πελάτες. Δεν είναι κύριος στόχος τους οι πωλήσεις αλλά η ανάπτυξη καλών σχέσεων με τους πελάτες, ενισχύοντας έτσι το brand. Επίσης, ο αλγόριθμος του Facebook προβάλει τις αναρτήσεις σας σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των φίλων της σελίδας, κάτω από 10%. Άρα, η απήχηση των αναρτήσεων στη σελίδα είναι σχετικά μικρή. Οι διαφημίσεις στο Facebook έρχονται να ενισχύσουν την απήχηση και το κοινό της σελίδας σας για να ανακαλύψουν έτσι όλο και περισσότεροι τη σελίδα ή το site σας. Τα Facebook Ads είναι λοιπόν απαραίτητα για μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Τί είναι τα Google Adwords;

Η Google προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες να δημιουργήσουν online διαφημιστικές καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Πρόκειται για τα Google AdWords που αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο.

Γιατί να κάνω διαφήμιση Google Adwords; Πώς θα βοηθήσει την επιχείρηση μου;

Ο διαφημίσεις με Google Adwords είναι συνήθως αποτελεσματικές γιατί απευθύνονται σε στοχευμένο κοινό σε συγκεκριμένη τοποθεσία με λέξεις κλειδιά, στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης. Τα ποσοστά συνήθως αυτών που κάνουν κλικ και τελικά αγοράζουν κάτι είναι αρκετά καλά, άρα η αποδοτικότητα του συγκεκριμένου τύπου διαφήμισης φαίνεται πως είναι υψηλή. Η διαφήμιση σας εμφανίζεται στους χρήστες της Google την στιγμή εκείνη που ψάχνουν τα προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρετε. Κερδίστε νέους επισκέπτες στην σελίδα σας, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης και αυξημένες πωλήσεις.


Οι διαφημίσεις στα social media και στην Google προϋποθέτουν χρόνο, εμπειρία και γνώση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, κυρίως όσον αφορά τις πιο εξελιγμένες δυνατότητες τους. Εμείς στον 4TY.GR αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τη δική σας διαφημιστική καμπάνια στο Facebook και παράλληλα το δημιουργικό τμήμα μας θα ετοιμάσει τα banners που επιθυμείτε. Σε συνεργασία με εσάς θα ξεκαθαρίσουμε το προφίλ των μελών που θέλετε να προσεγγίσετε έτσι ώστε η διαφήμισή σας να ακόμα πιο αποτελεσματική. Επίσης, λόγω της εμπειρίας μας στο χώρο προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στο χαμηλότερο κόστος για εσάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου