Hot!

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 4TY.GR!

Αποκτήστε την δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα!
Αναδείξτε με το καλύτερο μέσο, σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και κερδίστε νέους πελάτες.

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr ακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις στον κλάδο της προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων μέσω διαδικτύου, μπορεί να δημιουργήσει για κάθε επιχείρηση μία επαγγελματική ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε διάσταση οθόνης (smartphone, tablet) και εργαζόμαστε ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει πάντα την καταλληλότερη, πληρέστερη και πιο αποδοτική έκδοση για τη συσκευή που χρησιμοποιεί όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι αισθητικά άρτιες και πλήρως ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις σας. Διαθέτουν μοναδικό design, ευχρηστία και λειτουργικότητα, είναι βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης και φυσικά έχουν την πλήρη υποστήριξή μας και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Έχοντας κατασκευάσεις περισσότερες από 2500 ιστοσελίδες, ο 4ty.gr έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων για να επιλέξει κάθε επιχειρηματίας το πακέτο που του ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα.



Πώς είναι η δομή των ιστοσελίδων του 4TY.GR;

Το τεχνικό τμήμα του 4TY.GR δημιουργεί μία μεγάλη ποικιλία αυτούσιων templates-καλουπιών για να βρείτε τη δομή της ιστοσελίδας που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική της επιχείρησης σας. Τα χρώματα φυσικά προσαρμόζονται ανάλογα με αυτά του λογοτύπου σας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι από αισθητικής απόψεως, η σελίδα σας θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Δείτε τα demos των ιστοσελίδων στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.demoplus.gr/el/demoDemo
Τί απαιτείται από τον επιχειρηματία αφού συμφωνήσει για την κατασκευή ιστοσελίδας από τον 4TY.GR;

Η δημιουργία ιστοσελίδας και πόσο μάλλον από απόσταση, είναι κάτι που ίσως προβληματίζει αρκετούς επιχειρηματίες. Η δημιουργία ιστοσελίδας όμως, είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από ότι ίσως φαντάζεστε. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάποια κείμενα που αφορούν την επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και φωτογραφίες. Το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR είναι κοντά σας για να σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Επιπλέον, υπάρχουν οι έτοιμες φόρμες πάνω στις οποίες θα πατήσει η σελίδα σας (όσον αφορά τον τρόπο εμφάνισης των μενού και των σελίδων) ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία όσον αφορά τη δομή του site. Ο προγραμματιστής που θα αναλάβει τη σελίδα σας θα την ετοιμάσει σύμφωνα με την επικοινωνία που έχετε και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές και τις διαμορφώσεις που θέλετε. Μην ξεχνάτε πως κατά τη διάρκεια του χρόνου μπορείτε να προβείτε σε ανανεώσεις του υλικού, είτε έρχοντας σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα τηλεφωνικά ή με email είτε ανεβάζοντας το υλικό σε ειδική φόρμα.


Ποιος έχει τη διαχείριση της ιστοσελίδας μου;

Λόγω των υψηλών τεχνικών απαιτήσεων των ιστοσελίδων responsive, τη διαχείριση της σελίδας την αναλαμβάνει το τεχνικό τμήμα. Εφόσον όμως κάποιος πελάτης χρειάζεται συνεχείς αλλαγές στη σελίδα του δίνουμε με κάποια επιπλέον χρέωση τη διαχείριση, έπειτα από εκπαίδευση,.


Πώς γίνεται η διαχείριση του ονόματος της ιστοσελίδας (DOMAIN NAME);

O 4TY.GR παρέχει υπηρεσίες κατοχύρωσης και διαχείρισης ονομάτων χώρου προς τους πελάτες – μέλη της ιστοσελίδας. Με την αγορά του ονόματος χώρου, για λογαριασμό των πελατών της, η εταιρία είναι υπεύθυνη για την πλήρη διαχείριση του.

Η διαχείριση περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες και κρίσιμες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας του πελάτη, την κατά το δοκούν μεταφορά και αλλαγή καταχωρητή όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο για την προστασία του ιδίου και των υπηρεσιών που παρέχονται από την εταιρεία.

Όλα τα ονόματα χώρου (domain names) κατοχυρώνονται στα προσωπικά – επαγγελματικά στοιχεία του εκάστοτε πελάτη, με κοινό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιδιοκτήτη (domain@4ty.gr), εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση και αποτελεσματική διαχείρισή τους.

Η διαχείριση των ονομάτων χώρου από την εταιρεία και διαχειρίστρια του www.4ty.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων. Σε περίπτωση μη αποδοχής των παραπάνω όρων ο εκάστοτε πελάτης μπορεί να αιτηθεί την αποστολή του μοναδικού κωδικού εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου που του ανήκει.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής του μοναδικού κωδικού εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου μόνο σε περίπτωση που εκκρεμεί οικονομική οφειλή προς την εταιρεία από τον πελάτη. Με την τακτοποίηση της οφειλής, αποστέλλεται άμεσα ο μοναδικός κωδικός εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου στον πελάτη.

Πώς επιτυγχάνεται η υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης από τον 4TY.GR;

Αρκετοί παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε ένα καλό SEO (βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης). Η αρχιτεκτονική των sites, ο κώδικας πίσω από τις σελίδες, οι λέξεις κλειδιά, η επεξεργασία των κειμένων και η προώθηση των σελίδων από το έμπειρο τεχνικό τμήμα του 4TY.GR, είναι κάποια από τα μυστικά επιτυχίας μας.

Τί αφορά η φιλοξενία ιστοσελίδας (hosting);

Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να φιλοξενείται σε έναν server (υπολογιστή-διακομιστή υψηλής χωρητικότητας και συνεχούς λειτουργίας), έτσι ώστε να είναι προσβάσιμη από τους χρήστες του διαδικτύου. Οι servers διαθέτουν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ και μνήμη για να υποστηρίζουν πολλές σελίδες μαζί. Δεν γίνεται λοιπόν να εμφανίζεται μια ιστοσελίδα εάν δεν φιλοξενείται από κάποιον server.

Έχω υποστήριξη από το τεχνικό τμήμα μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

Στο κόστος κατασκευής αλλά και κάθε συνδρομής περιλαμβάνεται και η τεχνική υποστήριξη για τον επόμενο χρόνο. Δικαιούστε επίσης ανανεώσεις στη σελίδα ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου