Hot!

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ 4TY.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ E-SHOP ΣΑΣ!

Η τάση για αγορές στο διαδίκτυο συνεχώς αυξάνεται και συνεπώς όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες αποφασίζουν να ανοίξουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για να προσφέρουν διαδικτυακά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους! Πολλοί καταναλωτές προτιμούν να κάνουν αγορές από το διαδίκτυο καθώς παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως χαμηλό κόστος, υψηλή ευκρίνεια τιμών και μείωση του κόπου στο ελάχιστο αφού δεν χρειάζεται καν να βγεις από το σπίτι σου για να κάνεις τις αγορές που επιθυμείς!



Το e-shop είναι μια ιδανική λύση για έναν νέο επιχειρηματία ο οποίος θέλει να αρχίσει να εμπορεύεται τα προϊόντα του άμεσα αλλά δε διαθέτει το απαραίτητο κεφάλαιο για να “στήσει” το δικό του φυσικό κατάστημα. Αλλά και για μια υπάρχουσα επιχείρηση, η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της εμπορικής δραστηριότητας της, αύξησης του πελατειακού της κοινού και κατ’ επέκταση της κερδοφορίας της.

Φτιάχνοντας e-shop θα βλέπετε τα κέρδη σας να αυξάνονται καθημερινά, όλο το 24ωρο ακόμα και σε αργίες, χωρίς ωράριο λειτουργίας, κόστος λειτουργικών εξόδων και χωρίς να πληρώνετε προσωπικό. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop αυξάνουν τις πωλήσεις τους, κερδίζουν κοινό και αποκτούν μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των επιχειρήσεων που δε το πράττουν.

Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR αφουγκράζεται τις ανάγκες των επιχειρηματιών και σας βοηθάει στην απόφαση σας για κατασκευή eshop προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε χαμηλό κόστος. Ποτέ ξανά η δημιουργία e-shop δεν υπήρξε πιο εύκολη και προσιτή σε κάθε επιχειρηματία! Μη χάνετε χρόνο! Εμπιστευτείτε τον 4TY.GR για το δικό σας e-shop και αυξήστε σημαντικά το πελατολόγιο, τις πωλήσεις και τα κέρδη σας! Δεν μένουμε απλά στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά προωθούμε σημαντικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για να έχετε καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης! Κύριος στόχος μας είναι η μετατροπή του επισκέπτη στο e-shop σε πελάτη σας!

Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για τη κατασκευή του e-shop της επιχείρησης μου;

Κύριος στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών μας με καινοτόμες λύσεις υψηλού επιπέδου. Για αυτό και τα e-shop που κατασκευάζουμε σας δίνουν πολλά πλεονεκτήματα:


  • Χαμηλό κόστος
  • Γρήγορη κατασκευή (1-3 εργάσιμες για ενεργοποίηση).
  • Εύκολο στη χρήση
  • Υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά
  • Άμεση διόρθωση και αποκατάσταση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος


Διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής

- Πληρωμή με αντικαταβολή   
- PayPal/Πιστωτικές κάρτες     
- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
- Πληρωμή στο κατάστημα


ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ 4TY.GR ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ E-SHOP ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου