Hot!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΗΝ GOOGLE!

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα likes στην σελίδα σας στο Facebook ή σε κάποια κοινοποίηση; Επιθυμείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας; Θέλετε να αυξήσετε άμεσα τα τηλέφωνα και τις πωλήσεις σας; Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να καταφέρετε όλα τα παραπάνω.




Η διαφήμιση μέσω των social media (π.χ Facebook και Instagram) αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους marketing και παράλληλα μια από τις πιο πετυχημένες στο διαδίκτυο! Για να ξεκινήσει κάποιος να εκμεταλλεύεται το Facebook για τη προώθηση της επιχείρησης του, πρέπει πρώτα να γνωρίζει και να κατανοεί τη βασική αρχή της δομής του. Η διαφήμιση στο Facebook θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια μέθοδος διαφήμισης από στόμα σε στόμα, από τη στιγμή που μια πληροφορία μπορεί να μοιραστεί από ένα χρήστη σε άλλους κάνοντας share. Η πληροφορία αυτή μπορεί να έχει διάφορες μορφές, όπως κείμενο, εικόνα ή video. Ας μη ξεχνάμε, ότι η πιο αποτελεσματική τακτική στην ιστορία του marketing είναι η από στόμα σε στόμα διαφήμιση.

Το κέρδος μιας επιχείρησης από το Facebook αφορά τη προσέλκυση νέων πελατών, τη γρήγορη προώθηση νέων προϊόντων, την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, την παρακολούθηση των αντιδράσεων όσον αφορά τα προϊόντα μιας επιχείρησης, και σίγουρα τα άμεσα έσοδα που θα αποκομίσουν.

Οι διαφημίσεις στο Facebook προβάλλονται στην αρχική σελίδα κάθε χρήστη (που έχει επιλεγεί από το Facebook με βάση τα κριτήρια που έχουν οριστεί), σε κινητά, tablet και desktop, ή στο δεξί μέρος της οθόνης.

Ο 4TY.GR αναλαμβάνει τη διαφημιστική σας καμπάνια με τον πιο δυναμικό τρόπο για περισσότερα έσοδα με μικρότερο κόστος!


GOOGLE ADS


Η Google προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε online καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Πρόκειται για τα Google AdWords που αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο.



Τα Google Ads αποτελούν μία πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν αυξημένες πωλήσεις και την κατοχύρωση μιας θέσης στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Εμπιστευτείτε τον 4TY.GR για τη διαφημιστική σας καμπάνια καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους διαφημίσεις.

Η Google προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες να δημιουργήσουν online καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Η διαφήμιση αυτή αφορά όλους όσους επιθυμούν αυξημένες πωλήσεις και την κατοχύρωση μιας θέσης στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η διαφήμιση στη Google έχει μεγάλη απόδοση και αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να αποκτήσετε νέους πελάτες. Μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις, την επισκεψιμότητα στο site και τα έσοδα σας.



Ο 4TY.GR αναλαμβάνει ολοκληρωμένες καμπάνιες GOOGLE ADWORDS ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, δυνατότητες και βέβαια τον ανταγωνισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες - Τηλ Επικοινωνίας: 2421181026.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου