Hot!

ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο 4TY.GR;

Oλοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών μέσα από την παροχή καινοτόμων λύσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών!




Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR αποτελεί έναν από τα πιο δημοφιλή portals, που με επιτυχία φέρνει κοντά τον επιχειρηματικό κόσμο με τους καταναλωτές, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις της Ελλάδας με τον πιο οικονομικό και αποδοτικό τρόπο. Ο 4TY.GR με γραφεία σε Αθήνα, Βόλο και Λάρισα, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών μας, προς όφελος των πελατών του σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια.



Σκοπός του 4TY.GR είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εταιρικής ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου.


Η εγγύηση για την επιτυχία του 4TY.GR καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του, η χρήση υψηλής τεχνολογίας, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των πελατών, αλλά πάνω απ' όλα η αγάπη για τη δουλειά και το αίσθημα προσφοράς στο διαδίκτυο.


Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για την προβολή της επιχείρησης μου;


Ο 4TY.GR χαρακτηρίζεται για τις ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στο χώρο του διαδικτύου. Πετυχαίνει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τη βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) με υψηλής αισθητικής δουλειά, σε οικονομικές τιμές.


Έχει χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο στην Ελλάδα! Η εγγύηση για την επιτυχία του καθορίζεται και από το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη χρήση υψηλής τεχνολογίας, τον σεβασμό προς τους πελάτες και την αγάπη για τον συγκεκριμένο κλάδο. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβληματισμού, το τεχνικό τμήμα παρέχει συνεχή υποστήριξη.



Ποιες υπηρεσίες προσφέρει ο 4TY.GR;


Ο 4ty.gr παρέχει ένα πλήθος υπηρεσιών για να βρείτε αυτό που χρειάζεται η επιχείρηση σας ώστε να καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο χαμηλότερο κόστος:


Ιστοσελίδες: Οι ιστοσελίδες από τον 4TY.GR είναι τελευταίας τεχνολογίας με προσαρμογή σε κινητά και tablets, υψηλής αισθητικής, βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης και αρκετά καλή τιμή. Διαθέτουμε αρκετά διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.


E-shop: Δημιουργήστε το δικό σας e-shop στο internet και κερδίστε καινούργιους πελάτες. Τα e-shop από τον 4TY.GR είναι εύκολα στη χρήση, προσφέροντας υψηλή ταχύτητα, ασφάλεια και προσαρμογή σε όλες τις συσκευές.


Καταχωρήσεις: H καταχώρηση είναι μία ολοσέλιδη σελίδα στον 4TY.GR που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιχείρηση σας. Πέρα από απλή καταχώρηση, η ολοσέλιδη προβολή μπορεί να εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης με σχετικές λέξεις-κλειδιά.


Banners: Τα διαφημιστικά banners αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης μιας επιχείρησης, των προϊόντων ή των υπηρεσιών της. Ο 4TY.GR κατασκευάζει το δικό σας banner υψηλής αισθητικής, προβάλλοντας τη διαφήμιση σας σε ιστοσελίδες με υψηλή επισκεψιμότητα σε ανταγωνιστική τιμή.


Facebook Ads: Ο 4TY.GR αναλαμβάνει τη διαφήμιση της επιχείρησης στο Facebook με αποτελεσματικό τρόπο. Με τις προηγμένες δυνατότητες στόχευσης που παρέχει το Facebook, γεγονός που καθιστά την διαφήμιση ιδιαίτερα αποτελεσματική, μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Google Adwords: Τα Google AdWords αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν αυξημένες πωλήσεις και την κατοχύρωση μιας θέσης στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Εμπιστευτείτε τον 4TY.GR καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους διαφημίσεις.



Ο 4TY.GR έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια και από απλός επαγγελματικός οδηγός πλέον προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων, e-shop καθώς και καμπανιών marketing! Εμπιστευτείτε μας και αυξήστε άμεσα την αποτελεσματικότητά σας στο διαδίκτυο!


Τηλ. Επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 2421181690

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου