Hot!

ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΘΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ E-SHOP ΣΑΣ;

Το e-shop είναι μια ιδανική λύση για έναν νέο επιχειρηματία ο οποίος θέλει να αρχίσει να εμπορεύεται τα προϊόντα του άμεσα αλλά δε διαθέτει το απαραίτητο κεφάλαιο για να “στήσει” το δικό του φυσικό κατάστημα. Αλλά και για μια υπάρχουσα επιχείρηση, η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της εμπορικής δραστηριότητας της, αύξησης του πελατειακού της κοινού και κατ’ επέκταση της κερδοφορίας της.


Η τάση για αγορές στο διαδίκτυο συνεχώς αυξάνεται και συνεπώς όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες αποφασίζουν να ανοίξουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για να προσφέρουν διαδικτυακά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους! Πολλοί καταναλωτές προτιμούν να κάνουν αγορές από το διαδίκτυο καθώς παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως χαμηλό κόστος, υψηλή ευκρίνεια τιμών και μείωση του κόπου στο ελάχιστο αφού δεν χρειάζεται καν να βγεις από το σπίτι σου για να κάνεις τις αγορές που επιθυμείς!





Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4TY.GR αφουγκράζεται τις ανάγκες των επιχειρηματιών και σας βοηθάει στην απόφαση σας για κατασκευή eshop προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε χαμηλό κόστος. Ποτέ ξανά η δημιουργία e-shop δεν υπήρξε πιο εύκολη και προσιτή σε κάθε επιχειρηματία! Μη χάνετε χρόνο! Εμπιστευτείτε τον 4TY.GR για το δικό σας e-shop και αυξήστε σημαντικά το πελατολόγιο, τις πωλήσεις και τα κέρδη σας! Δεν μένουμε απλά στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εάν θέλετε μπορούμε να προωθήσουμε κατάλληλα τα προϊόντα σας για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα! Κύριος στόχος μας είναι η μετατροπή του επισκέπτη στο e-shop σας σε πελάτη!

Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για τη κατασκευή του e-shop της επιχείρησης μου;

- Χαμηλό κόστος
- Γρήγορη κατασκευή (1-3 εργάσιμες για ενεργοποίηση).
- Δική σας διαχείριση
- Εύκολο στη χρήση
- Δυνατότητα να περνάμε εμείς τα προϊόντα αν δεν έχετε χρόνο με μια μικρή επιβάρυνση
- Βελτιστοποίση ως προς τις μηχανές αναζήτησης με λέξεις κλειδιά (SEO) για κάθε σελίδα του e-shop
- Άμεση διόρθωση και αποκατάσταση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος




ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ 4TY.GR ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ E-SHOP ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ…


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: www.4ty.gr/contact

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου