Hot!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΕ FACEBOOK ΚΑΙ INSTAGRAM

Οι διαφημίσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Instagram αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό και ταυτόχρονα οικονομικό τρόπο διαφήμισης της εποχής μας. Η διαφήμιση απευθύνεται σε στοχευμένο κοινό που πιθανώς να ενδιαφέρεται για το προϊόν της διαφήμισης.

Χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση και προβολή της επιχείρησής σας;
Καιρός να το σκεφτείτε σοβαρά!

Ο 4ty.gr, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο του διαδικτύου και την εμπειρία των εργαζόμενων στη παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών, έχει αναπτύξει μια σειρά από καινοτόμες στρατηγικές για Social Media Marketing που έχουν ως κύριο στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της προβαλλόμενης επιχείρησης στους χώρους που δραστηριοποιείται η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου.

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα likes στην σελίδα σας στο Facebook ή σε κάποια κοινοποίηση; Επιθυμείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας; Θέλετε να αυξήσετε άμεσα τα τηλέφωνα και τις πωλήσεις σας; Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να καταφέρετε όλα τα παραπάνω.

Το Instagram αποτελεί επίσης ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κοινωνικό δίκτυο με δυνατότητα δημοσίευσης φωτογραφιών και βίντεο με αρκετά διαφορετικά εφέ και φίλτρα. Θεωρείται το no.1 μέσο για αλληλεπίδραση των χρηστών με τις δημοσιεύσεις. Μάλιστα σημειώνεται πως η αλληλεπίδραση στο Instagram για επιχειρήσεις είναι 10 φορές μεγαλύτερη από εκείνη που παρατηρείται στο Facebook!

Δεν αρκεί η σελίδα μου στο Facebook; Χρειάζεται να προβώ σε πληρωμένη διαφήμιση στο συγκεκριμένο μέσο;

Τα social media έχουν ως κύριο στόχο το χτίσιμο σχέσεων με τους πελάτες. Δεν είναι κύριος στόχος τους οι πωλήσεις αλλά η ανάπτυξη καλών σχέσεων με τους πελάτες, ενισχύοντας έτσι το brand. Επίσης, ο αλγόριθμος του Facebook προβάλει τις αναρτήσεις σας σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των φίλων της σελίδας, κάτω από 10%. Άρα, η απήχηση των αναρτήσεων στη σελίδα είναι σχετικά μικρή. Οι διαφημίσεις στο Facebook έρχονται να ενισχύσουν την απήχηση και το κοινό της σελίδας σας για να ανακαλύψουν έτσι όλο και περισσότεροι τη σελίδα ή το site σας. Τα Facebook Ads είναι λοιπόν απαραίτητα για μεγαλύτερο αντίκτυπο.





Η διαφήμιση μέσω των social media (π.χ Facebook και Instagram) αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους marketing και παράλληλα μια από τις πιο πετυχημένες στο διαδίκτυο! Για να ξεκινήσει κάποιος να εκμεταλλεύεται το Facebook για τη προώθηση της επιχείρησης του, πρέπει πρώτα να γνωρίζει και να κατανοεί τη βασική αρχή της δομής του. Η διαφήμιση στο Facebook θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια μέθοδος διαφήμισης από στόμα σε στόμα, από τη στιγμή που μια πληροφορία μπορεί να μοιραστεί από ένα χρήστη σε άλλους κάνοντας share. Η πληροφορία αυτή μπορεί να έχει διάφορες μορφές, όπως κείμενο, εικόνα ή video. Ας μη ξεχνάμε, ότι η πιο αποτελεσματική τακτική στην ιστορία του marketing είναι η από στόμα σε στόμα διαφήμιση.

Το κέρδος μιας επιχείρησης από το Facebook αφορά τη προσέλκυση νέων πελατών, τη γρήγορη προώθηση νέων προϊόντων, την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, την παρακολούθηση των αντιδράσεων όσον αφορά τα προϊόντα μιας επιχείρησης, και σίγουρα τα άμεσα έσοδα που θα αποκομίσουν.

Οι διαφημίσεις στο Facebook προβάλλονται στην αρχική σελίδα κάθε χρήστη (που έχει επιλεγεί απότο Facebook με βάση τα κριτήρια που έχουν οριστεί), σε κινητά, tablet και desktop, ή στο δεξί μέρος της οθόνης. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα προβολής της διαφήμισής σας και στο instagram. Κάθε διαφήμιση εμφανίζεται σε εκατομμύρια χρήστες σε όλη την Ελλάδα ή και όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα κριτήρια στόχευσης εξειδικεύονται απόλυτα με βάση το προφίλ του κοινού που σας ενδιαφέρει (περιοχή, ηλικία, σπουδές, ενδιαφέροντα κ.ά.).




Οι διαφημίσεις στα social media προϋποθέτουν χρόνο, εμπειρία και γνώση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, κυρίως όσον αφορά τις πιο εξελιγμένες δυνατότητες τους. Εμείς στον 4TY.GR αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τη δική σας διαφημιστική καμπάνια στο Facebook και παράλληλα το δημιουργικό τμήμα μας θα ετοιμάσει τα banners που επιθυμείτε. Σε συνεργασία με εσάς θα ξεκαθαρίσουμε το προφίλ των μελών που θέλετε να προσεγγίσετε έτσι ώστε η διαφήμισή σας να ακόμα πιο αποτελεσματική. Επίσης, λόγω της εμπειρίας μας στο χώρο προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στο χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες!
www.4ty.gr
2421181026

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου