Hot!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΕ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ GOOGLE

Χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση και προβολή της επιχείρησής σας;
Καιρός να το σκεφτείτε σοβαρά!

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα likes στην σελίδα σας στο Facebook ή σε κάποια κοινοποίηση; Επιθυμείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας; Θέλετε να αυξήσετε άμεσα τα τηλέφωνα και τις πωλήσεις σας; Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να καταφέρετε όλα τα παραπάνω.

Οι διαφημίσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Instagram αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό και ταυτόχρονα οικονομικό τρόπο διαφήμισης της εποχής μας. Η διαφήμιση απευθύνεται σε στοχευμένο κοινό που πιθανώς να ενδιαφέρεται για το προϊόν της διαφήμισης.


Ο 4ty.gr, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο του διαδικτύου και την εμπειρία των εργαζόμενων στη παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών, έχει αναπτύξει μια σειρά από καινοτόμες στρατηγικές για Social Media Marketing που έχουν ως κύριο στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της προβαλλόμενης επιχείρησης στους χώρους που δραστηριοποιείται η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου.

Δεν αρκεί η σελίδα μου στο Facebook; Χρειάζεται να προβώ σε πληρωμένη διαφήμιση στο συγκεκριμένο μέσο;

Τα social media έχουν ως κύριο στόχο το χτίσιμο σχέσεων με τους πελάτες. Δεν είναι κύριος στόχος τους οι πωλήσεις αλλά η ανάπτυξη καλών σχέσεων με τους πελάτες, ενισχύοντας έτσι το brand. Επίσης, ο αλγόριθμος του Facebook προβάλει τις αναρτήσεις σας σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των φίλων της σελίδας, κάτω από 10%. Άρα, η απήχηση των αναρτήσεων στη σελίδα είναι σχετικά μικρή. Οι διαφημίσεις στο Facebook έρχονται να ενισχύσουν την απήχηση και το κοινό της σελίδας σας για να ανακαλύψουν έτσι όλο και περισσότεροι τη σελίδα ή το site σας. Τα Facebook Ads είναι λοιπόν απαραίτητα για μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Το κέρδος μιας επιχείρησης από το Facebook αφορά τη προσέλκυση νέων πελατών, τη γρήγορη προώθηση νέων προϊόντων, την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, την παρακολούθηση των αντιδράσεων όσον αφορά τα προϊόντα μιας επιχείρησης, και σίγουρα τα άμεσα έσοδα που θα αποκομίσουν.



Όσον αφορά τα Google ADS η Google προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε online καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο.

Οι νέοι πελάτες κάνοντας κλικ στη διαφήμιση, θα οδηγηθούν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ή ακόμα και σε κάποιο e-shop, φτάνοντας έτσι πολύ κοντά στην αγορά κάποιου προϊόντος. Οι νέοι πελάτες σηματοδοτούν αύξηση στην κερδοφορία της επιχείρησης. Μέσα σε μόνο λίγα λεπτά θα δείτε κίνηση στην ιστοσελίδα σας από υποψήφιους πελάτες.

Η διαφήμιση στη Google έχει μεγάλη απόδοση και αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να αποκτήσετε νέους πελάτες. Μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις, την επισκεψιμότητα στο site και τα έσοδα σας.

Τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν τα Google Adwords σε έναν επιχειρηματία είναι πολλά:

- Η διαφήμιση στη Google έχει μεγάλη απόδοση και αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να αποκτήσετε νέους πελάτες.

- Όλο και περισσότεροι κάνουν διαφήμιση στη Google οπότε έτσι ανταγωνίζεστε τους άλλους χωρίς να τους επιτρέψετε να σας ξεπεράσουν.

- Μπορείτε να επιλέξετε τις λέξεις κλειδιά με τις οποίες θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμιση σας, συνεπώς όσοι επισκέπτες δουν τη σελίδα σας θα έχουν πατήσει τις λέξεις κλειδιά, άρα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για αυτό που προσφέρετε.

- Υπάρχει δυνατότητα για στόχευση σε συγκεκριμένο κοινό σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

- Μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις, την επισκεψιμότητα στο site και τα έσοδα σας.



Προτιμήστε τον 4TY.GR για τις online διαφημιστικές σας καμπάνιες και αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις και τα κέρδη σας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες: 2421181026

1 σχόλια:

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


    Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

    Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

    Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή