Hot!

5 Σημάδια ότι χρειάζεστε καινούρια ιστοσελίδα!

Έχετε ιστοσελίδα, αλλά δεν σας φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα; Δεν είστε ικανοποιημένοι με το site που έχετε τώρα; Στο σημερινό μας άρθρο σας παρουσιάζουμε κάποια σημαντικά στοιχεία που δείχνουν ότι χρειάζεστε μια καινούρια ιστοσελίδα.


Ένα βασικό στοιχείο που δείχνει ότι χρειάζεστε νέα ιστοσελίδα, είναι ότι το υπάρχον site δεν ανταποκρίνεται καλά στα κινητά (δεν είναι responsive). Εάν η σελίδα δεν εμφανίζεται σωστά στο κινητό τότε χάνετε πολλούς δυνητικούς πελάτες, γιατί αρκετές αναζητήσεις γίνονται πλεόν από τα κινητά. Έτσι, θα πρέπει να είναι εξασφαλισμένη η σωστή προβολή σε κινητά και tablets για να αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το site σας.





Ένα άλλο βασικό στοιχείο ενός site είναι η ταχύτητα με την οποία ανοίγουν οι σελίδες. Εάν οι σελίδες ανοίγουν με καθυστέρηση τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και το πιο πιθανό είναι ότι οι επισκέπτες θα κουραστούν και δεν θα παραμείνουν στο site έτσι ώστε να δουν περισσότερα στοιχεία για την επιχείρησή σας. Η ταχύτητα του site μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες οπότε εάν υπάρχει καθυστέρηση στην ιστοσελίδα θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα το πρόβλημα.


Έχετε ιστοσελίδα αλλά δεν εμφανίζεται με λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης; Tότε σίγουρα έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το δυνατό SEO (search engine optimization), δηλαδή η βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης καταλαβαίνετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά ώστε να αποκτήσετε περισσότερη κίνηση στη σελίδα, και φυσικά πωλήσεις. Το να εμφανίζεστε στην 1η σελίδα της Google αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενός site οπότε καλό είναι να επιλέξετε μια εταιρία που θα καταφέρει να σας εμφανίζει με λέξεις κλειδιά στην Google.


Ένα άλλο αρνητικό στοιχείο ενός site είναι ότι μένει ανενεργό χωρις να επιδέχεται αλλαγές. Οι αλλαγές στη σελίδα είναι σημαντικές για να μπορείτε να ενημερώνετε το κοινό σας για ό,τι καινούριο παρουσιάζεται. Καλό είναι να μπορείτε να στέλνετε αλλαγές στην εταιρία που σας έχει δημιουργήσει τη σελίδα και να τις περνάνε εάν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού, ή να έχετε τους κωδικούς εσείς, σε περίπτωση που είναι πιο εύκολη η διαχείριση.


Ένα ακόμα απαραίτητο στοιχείο για την ιστοσελίδα σας είναι να έχει call to action. Θα πρέπει δηλαδή να έχει κουμπιά και σημεία στη σελίδα που να παροτρύνουν τον επισκέπτη να προβεί σε κάποια ενεγεια που είναι κερδοφόρα για την επιχείρηση. Για παράδειγμα μπορεί να τον παροτρύνει να πάρει τηλέφωνο, να κάνει μια αγορά, να δοκιμάσει μια υπηρεσία ή να εγγραφεί σε ένα newsletter. Θα πρέπει η σελίδα να είναι διαμορφωμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Αυτό είναι υψίστης σημασίας, οπότε σας προτείνουμε εάν δεν γίνεται κάτι τέτοιο, να κάνετε άμεσα αλλαγές στο site έτσι ώστε να ληφθεί υπόψιν.   


Ο 4TY.GR αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη κατασκευή της ιστοσελίδας σας, με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη και τη δημιουργία της ιστοσελίδας που χρειάζεστε ακριβώς. Πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Μπορείτε να επιλέξετε από μία ευρεία γκάμα templates έτσι ώστε και το αισθητικό κομμάτι του site να ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλετε για τη δική σας ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου