Hot!

Αξίζει να διαφημιστώ με Google Ads; - Tα οφέλη των διαφημίσεων Google Ads!

Η Google προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε online καμπάνιες με πληρωμή, καταφέρνοντας έτσι ειδική θέση στην 1η σελίδα της Google με λέξεις κλειδιά. Πρόκειται για τα Google Ads που αποτελούν μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με πολλές δυνατότητες, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όσους γνωρίζουν να τη διαχειριστούν με σωστό τρόπο. Τα Google Ads απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν αυξημένες πωλήσεις και την κατοχύρωση μιας θέσης στα αποτελέσματα αναζήτησης. 





Τα πιο σημαντικά οφέλη των διαφημίσεων Google Ads είναι τα παρακάτω:


Η διαφήμιση στη Google θα αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα στο site σας και θα αυξήσει τις πωλήσεις και φυσικά τα έσοδα σας. Πρόκειται για έναν από τους πιο δυναμικούς τρόπους προβολής που βοηθούν να επεκτείνουν τη δραστηριότητα σας και να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες.


Πέρα από τις πωλήσεις, οι διαφημίσεις αυτές ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης και της μάρκας σας γιατί σας βλέπει αρκετός κόσμος στην 1η σελίδα της Google. Eπίσης, θα σας δουν πολλά περισσότερα άτομα από αυτούς που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση, και το καλό είναι ότι για αυτά δεν χρεώνεστε τίποτα. 


Ένα ακόμα όφελος αυτών των διαφημίσεων είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε τις λέξεις κλειδιά με τις οποίες θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμιση σας, συνεπώς όσοι επισκέπτες δουν τη σελίδα σας θα έχουν πληκτρολογήσει τις λέξεις κλειδιά που έχετε ζητήσει και θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για αυτό ακριβώς που προσφέρετε.


To κόστος είναι ελεγχόμενο, μπορείτε δηλαδή να δείτε ακριβώς τί πληρώνετε. Έτσι, έχετε τον πλήρη έλεγχο να δείτε τί ξοδεύετε για αυτή τη διαφήμιση και να το συγκρίνετε με τα έσοδα που σας αποφέρει ανά πάσα στιγμή.


Ακόμα, έχετε πρόσβαση σε πλήθος στατιστικών για να ελέγξετε πώς πάει η διαφήμιση. Κάποια σημαντικά στοιχεία όπως τα κλικς, click through rate, κόστος ανά κλικ, σας βοηθούν να καταλάβετε πώς πηγαίνει η διαφήμιση. Έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε ακόμα και την αποτελεσματικότητα κάθε λέξης κλεδιού έτσι ώστε να μπορέσετε εύκολα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάποια λέξη-κλειδί.


Τα Google Ads σας επιτρέπουν να κάνετε εύκολα προσαρμογή στις διαφημίσεις και τις λέξεις κλειδιά έτσι ώστε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και να καταφέρετε να μειώσετε και το κόστος.


Υπάρχει δυνατότητα να διαφημιστείτε σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή ακόμα και σε ακτίνα από κάποια περιοχή, έτσι ώστε να απευθυνθείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερο στοχευμένο κοινό.


Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, αξίζει να δοκιμάσετε έστω για μικρό χρονικό διάστημα να διαφημιστείτε με τα Google Ads και να δείτε τί έχουν να προσφέρουν για την επιχείρησή σας. Τα οφέλη είναι αρκετά. Βέβαια οι διαφημίσεις αυτές δεν είναι εγγυημένο ότι θα σας βοηθήσουν, οπότε καλό είναι να ξεκινήσετε σιγά σιγά με χαμηλό ποσό και όσο βλέπετε καλά αποτελέσματα, τότε να αυξάνετε το ποσό που δίνετε στις διαφημίσεις αυτές. Έχει να κάνει και με τη σωστή διαχείριση των διαφημίσεων αυτών έτσι ώστε να έχετε τη καλύτερη δυνατή προβολή. Εμπιστευτείτε τον 4TY.GR για τη διαφημιστική σας καμπάνια καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην online προβολή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου