Hot!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ 2022

To μάρκετινγκ αποτελεί ένα βασικό συστατικό για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις μάρκετινγκ που ταιριάζουν βέβαια καλύτερα στην κάθε επιχείρηση, θα μπορέσετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά τους επιχειρησιακούς στόχους σας. Στο σημερινό μας άρθρο σας παρουσιάζουμε 4 τάσεις του μάρκετινγκ για την φετινή χρονιά έτσι ώστε να δείτε ποια ή ποιές από αυτές θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε. 




Social media 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον πολύ σημαντικά για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και μάλιστα δωρεάν. Η παραγωγή δωρεάν περιεχομένου στα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως είναι πλέον απαραίτητη, και είναι κάτι οι καταναλωτές θεωρούν δεδομένο. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρηση και να αυξηθεί η αξιοπιστία της. Χτίζετε έτσι καλές σχέσεις με τους πελάτες για πιο μακροχρόνια αποτελέσματα.

Influencer marketing

Το influencer marketing αποτελεί μια δυναμική τάση τα τελευταία χρόνια και βεβαίως παραμένει έτσι. Οι influencers είναι άτομα με επιρροή στα social media που εξειδικεύονται σε κάποιον τομέα οπότε αποτελούν έναν καλό τρόπο προβολής ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Το κόστος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι πολύ υψηλό σε σχέση με τα αποτελέσματα που μπορεί να επιφέρει, αρκεί βέβαια να επιλέξετε τον κατάλληλο influencer που θα προωθήσει το προϊόν σας. Το influencer marketing θεωρείται μια από τις πιο αποτελεσματικές τάσεις μάρκετινγκ που πιθανώς αξίζει να δοκιμάσετε.

Βίντεο 

Τα βίντεο φαίνεται πως αποτελούν αποτελεσματικά μέσα για την προώθηση των προϊόντων μιας επιχείρησης. Πρόκειται για μια τάση που καλό είναι να ακολουθήσετε για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης προωθούν τα βίντεο για αυτό είναι ένα δωρεάν εργαλείο που θα σας βοηθήσει να προβάλετε τα προϊόντα σας με όμορφο τρόπο.

Τεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence) διαδίδεται όλο και περισσότερο και μπορεί να βοηθήσει και στο μάρκετινγκ μιας επιχείρησης. Οι επαγγελματίες μάρκετινγκ πρέπει να έχουν μια πλήρη εικόνα για τους πελάτες και τα προΐόντα και έχουν πρόσβαση σε ένα πλήθος δεδομένων από τα οποία πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Σε αυτό, μπορεί να βοηθήσει η τεχνητή νοημοσύνη έτσι ώστε να λάβετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση.


Αυτές είναι τέσσερις από τις σημαντικότερες τάσεις στο μάρκετινγκ σήμερα, που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας να εξελιχθεί. Μπορείτε να δείτε τί ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας και να το δοκιμάσετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου