Hot!

5+1 λόγοι για να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα

Χρειάζεται ακόμα και μια μικρή επιχείρηση ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας ιστοσελίδα για να αναδείξει τη δουλειά του; Η απάντηση είναι πως ναι. Οι ιστοσελίδες αποτελούν πλέον απαραίτητο στοιχείο για διάφορους λόγους. Στο σημερινό μας άρθρο σας παρουσιάζουμε τους 6 πιο σημαντικούς λόγους που χρειάζεται να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα.




Βιτρίνα της επιχείρησης

Η ιστοσελίδα αποτελεί τη βιτρίνα της επιχείρησής σας. Αυτό σημαίνει πως σε ένα site μπορεί κάποιος να μάθει όσα χρειάζεται για την επιχείρησή σας και να γνωρίσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Έχετε την ευχέρεια να τροποποιείτε εύκολα την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να παρουσιάζετε ότι νέο θέλετε να προωθήσετε στους υποψήφιους πελάτες σας. Η ιστοσελίδα αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους προβολής μιας επιχείρησης.

Ανταγωνισμός

Η κατασκευή site φαίνεται πως αποτελεί πλέον αναγκαία ενέργεια καθώς οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν ιστοσελίδα για να προβάλλουν τη δραστηριότητα σας. Εάν εσείς δεν έχετε ιστοσελίδα μπορείτε να αντιληφθείτε ότι μένετε πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μάλιστα μια απλή ιστοσελίδα δεν αρκεί. Καλό είναι να κάνετε μία όμορφη ιστοσελίδα, δυναμική και πάνω από όλα λειτουργική έτσι ώστε να δράσει προς όφελος σας. Να έχετε υπόψη πως ένα σωστό site μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

SEO και επισκεψιμότητα στο site

Η βελτιστοποίηση ως προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization - SEO) θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται σε υψηλή θέση στα αποτελέσματα της Google με λέξεις κλειδιά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Το SEO δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί για αυτό χρειάζεστε μια εταιρία με εμπειρία στο SEO όπως ο 4TY.GR έτσι ώστε να μπορέσετε να κατακτήσετε μια θέση στην 1η σελίδα της Google και να έχετε δωρεάν κίνηση στην ιστοσελίδα σας. Μία ιστοσελίδα που εμφανίζεται στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης καταλαβαίνετε ότι μπορεί να ανοίξει σημαντικούς δρόμους για την επιχείρησή σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Μία ακόμα σημαντική λειτουργία που επιτελεί μια ιστοσελίδα είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Όταν κάποιος θέλει να μάθει πληροφορίες για την επιχείρησή σας, η ιστοσελίδα αποτελεί την πιο έγκυρη πηγή για αυτό. Μπορεί έτσι να βρει στοιχεία επικοινωνίας π.χ. τηλέφωνο ή email ώστε να κάνει κάποια ερώτηση ή να μάθει κάτι που χρειάζεται. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο τόσο για δυνητικούς πελάτες, όσο και για ήδη υπάρχοντες πελάτες που μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας.

Αξιοπιστία

Ένα site αυξάνει την αξιοπιστία της επιχείρησής σας με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να βρει σημαντικά στοιχεία για εσάς όπως τηλέφωνα και διεύθυνση. Επίσης, οι φωτογραφίες από τη δουλειά σας αυξάνουν την εγκυρότητα σας σαν επαγγελματία. Ακόμα, απλά και μόνο η ύπαρξη ιστοσελίδας και η παρουσία σε social media πλατφόρμες δείχνουν ότι η επιχείρηση σας θέλει να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

Πωλήσεις

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που θα σας χρειαστεί η σελίδα είναι η παρουσίαση των προϊόντων σας και φυσικά οι πωλήσεις. Ένα site αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο που μπορεί να σας φέρει πελατεία. Αν έχει κατασκευασθεί με τον σωστό τρόπο και ελκυστικό κείμενο μπορεί να οδηγησει τον κόσμο σε αγορά των προϊόντων σας. Για παράδειγμα το SEO όπως αναφέρθηκε και παραπάνω μπορεί να οδηγήσει αρκετό κόσμο στο site σας, που κάποιοι από αυτούς πιθανώς θα αγοράσουν κάτι από εσάς. Επίσης οι online διαφημίσεις όπως Facebook και Google ads θα φέρουν ακόμα περισσότερο κόσμο στο site σας, ώστε να αυξήσετε σημαντικά τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.


Εσείς ακόμα σκέφτεστε να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα; Είδατε ότι η κατασκευή ενός site μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την επιχείρησή σας να εξελιχθεί και να επιτύχετε τους στόχους σας. Το έμπειρο προσωπικό του 4TY.GR θα σας βοηθήσει εύκολα και γρηγορα να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Καλέστε μας τώρα για να μάθετε περισσότερα. Τηλ: 2104826000


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου