Hot!

Δημιουργήστε το βίντεο σας! Αύξηση πωλήσεων & αναγνωρισιμότητας!

O ανταγωνισμός στην αγορά είναι έντονος, για αυτό κάθε επιχειρηματίας πρέπει να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για να διαφοροποιήσει τα προϊόντα/υπηρεσίες του, έτσι ώστε να τα κάνει ξεχωριστά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφοροποίησης: ένας από αυτούς είναι η δημιουργία βίντεο!

Ένα καλό βίντεο μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση μιας καλής εικόνας για την επιχείρηση. Δεν χρειάζεται το βίντεο να είναι πολύ επαγγελματικό. Ακόμα και ένα απλό κολάζ φωτογραφιών με κάποιο έξυπνο κείμενο μπορεί να παρουσιάσει ορθά τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και να τραβήξει την προσοχή πολλών δυνητικών πελατών. Φυσικά, ένα καλά σχεδιασμένο βίντεο με εντυπωσιακά γραφικά μπορεί να γίνει viral, δηλαδή να εντυπωσιάσει τον κόσμο και να τον οδηγήσει σε συζητήσεις για την επιχείρηση, το προϊόν/υπηρεσία, ή ακόμα και το ίδιο το βίντεο. Αυτό όμως μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και με κάποιο σχετικά απλό βίντεο.

Παρουσίαση βίντεο στην αρχική σελίδα του 4ty.gr
Η σωστή οργάνωση του βίντεο με σαφές και στοχευμένο μήνυμα για το κοινό-στόχο, μπορεί να επιφέρει εξαιρετικά μεγάλη αναγνωρισιμότητα και αύξηση των πωλήσεων. Το πιο σημαντικό όμως είναι η διαμόρφωση συγκεκριμένης θετικής εικόνας για την επιχείρηση και τα προϊόντα της. Ένα σωστό βίντεο προβάλλει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων/υπηρεσιών αλλά και τις κυριότερες αρχές μιας επιχείρησης. Έτσι, μπορεί να γίνει τροποποίηση της γνώμης συγκεκριμένου κοινού προσελκύοντας πελάτες ακόμα και από τους ανταγωνιστές.

Ο 4ty.gr γνωρίζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, για αυτό και σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε ειδική καρτέλα βίντεο στο site για τοποθέτηση νέων βίντεο. Εξασφαλίστε πλήρη προβολή για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας. Ακόμα, δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε το δικό σας κανάλι στο YouTube για να αυξήσουμε κατακόρυφα τον αριθμό των προβολών του βίντεο σας και να σας δώσουμε τη σωστή πρόσβαση σε ευρύ κοινό. Επίσης, τα βίντεο σας θα παρουσιάζονται και στη σελίδα του οδηγού μας, προβάλλοντας τα σε μεγάλο κοινό.

Εμπιστευτείτε τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4ty.gr για την κατάλληλη διαχείριση και προώθηση του δικού σας βίντεο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου