Hot!

Διαμορφώστε τον κήπο και τη βεράντα σας! Δημιουργήστε τη δική σας όαση στο σπίτι σας!

Είσαι από τους τυχερούς που το σπίτι τους διαθέτει κήπο ή βρίσκεστε σε κάποιο διαμέρισμα με βεράντα; Τώρα που έφτασε το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους συγκεκριμένους χώρους. Μπορείτε να τους διαμορφώσετε κατάλληλα ώστε να νιώθετε ευχάριστα τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού. Πλέον υπάρχουν αρκετές οικονομικές λύσεις για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας.

Η διαμόρφωση ενός μπαλκονιού με ένα έντονο στοιχείο όπως ένας μεγάλος καναπές από μπαμπού ή ξύλο με μαξιλάρια (πιθανότατα με έντονα χρώματα για τους καλοκαιρινούς μήνες) θα προσδώσει ένα ιδιάιτερο στυλ και θα γεμίσει όμορφα το χώρο σας. Τα έπιπλα πρέπει να τα επιλέξετε προσεκτικά και καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πλαστικά αν θέλετε το μπαλκόνι σας να είναι πιο στυλάτο. Σε περίπτωση που έχετε ήδη πλαστικά έπιπλα, καλύψτε τα με μεγάλες μαξιλάρες και άλλα παρόμοια τρικς. Μεταλλικά έπιπλα ενδείκνυνται για όσους προτιμούν ένα πιο μοντέρνο στυλ. Τοποθετήστε ψεύτικο γρασίδι αλλά και μικρά χαλιά για εξωτερικούς χώρους. Η κούνια επίσης αποτελεί ένα όμορφο στοιχείο για μια βεράντα ή κήπο που σίγουρα θα γοητεύσει παιδιά και μεγάλους. Τα ξύλινα πλακάκια είναι στην μόδα και όλο και περισσότεροι τα προτιμούν για τα μπαλκόνια τους για να θυμίζουν εξοχική κατοικία.


Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στα έπιπλα που διακοσμούν τη βεράντα ή το κήπο σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Προτιμήστε ένα κύριο χρώμα ως βασικό στοιχείο και προσθέστε κάποιες μικρές πινελιές χρωμάτων για να εμπλουτίσετε το χώρο. Τα γήινα χρώματα αποτελούν μία πολύ καλή λύση για όσους δεν επιθυμούν τα έντονα στοιχεία. Φυσικά, κυρίως τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες δεν θα πρέπει να λείπει το πράσινο από τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Το πράσινο μπορεί να μετατρέψει το μπαλκόνι σας σε έναν εξωτικό χώρο και ας ζείτε μέσα στην πόλη. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στις γλάστρες που θα επιλέξετε και μπορείτε να τις βάψετε σε όμορφα καλοκαιρινά χρώματα.



Πέτρες και βραχάκια θα φέρουν επίσης ένα κλίμα εξωτικό στη βεράντα ή στον κήπο σας, κυρίως αν συνδυαστούν με κάποιο υγρό στοιχείο όπως ένα μικρό σιντριβανάκι με τρεχούμενο νερό. Ο ήχος του νερού θα χαλαρώσει εσάς και τους καλεσμένους σας και κλείνοντας τα μάτια θα νιώσετε ότι βρίσκεστε πολύ έξω από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.
Μην ξεχνάτε να τοποθείτε και κρεμάμενες γλάστρες με άνθη αν ο χώρος είναι περιορισμένος. Τα φαναράκια, μαξιλάρια, κεριά, βάζα με κοχύλια αποτελούν μερικά διακοσμητικά αντικείμενα που θα ταξιδέψουν τους καλεσμένους σας. Υπάρχουν επίσης και διακοσμητικά ψεύτικα ζωάκια, όπως για παράδειγμα παπαγάλοι που μπορείτε να τοποθετήσετε σε κάποια γλαστρούλα για πιο κεφάτη ατμόσφαιρα.

Εννοείται ότι τα barbecue – γκριλ είναι πλέον must και μπορείτε να βρείτε οικονομικές και εύκολες λύσεις για να περάσετε όμορφες βραδιές με την παρέα σας με υπέροχες γεύσεις.

Βρείτε έξυπνες λύσεις για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας από κάποιο κατάστημα μέ έπιπλα και είδη εξοχής από τον 4TY.GR!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου