Hot!

Γιατί να δημιουργήσω αγγελία στην 4ty;

Δημιουργείστε και αναζητείστε αγγελίες για αντικείμενα που θέλετε να πουλήσετε ή επιθυμείτε να αγοράσετε αντίστοιχα. Η 4ty λοιπόν φέρνει κοντά όλους εσάς για άμεση επικοινωνία και πώληση, ενοικίαση ή ακόμα και ανταλλαγή προϊόντων.

Aναρωτιέστε γιατί να ανεβάσετε την αγγελία σας στην 4ty;
Eμείς σας παρέχουμε πολλά πλεονεκτήματα!

Κατ’ αρχήν η καταχώρηση της αγγελίας σας είναι δωρεάν. Ναι καλά διαβάσατε! ΔΩΡΕΑΝ! Χωρίς λοιπόν κανένα κόστος μπορείτε να ανεβάσετε στο διαδίκτυο την αγγελία σας.

Δωρεάν Αγγελίες

Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι η δύναμη του διαδικτύου και συνεπώς η προβολή της αγγελίας σας σε ένα μεγάλο κοινό, πιθανότατα και μακριά από την περιοχή σας. Το πλήθος των δυνητικών αγοραστών αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα. 


Ακόμα, η δημιουργία της αγγελίας σας γίνεται πολύ εύκολα. Λίγα κλικ αρκούν και η αγγελία σας ανεβαίνει στο site. Απλά μπείτε στη σελίδα μας και κλικάρετε στη ‘Δημιουργία Αγγελίας’ και όλα τα υπόλοιπα θα κυλήσουν εύκολα.

Πέρα από την μεγάλη ευκολία, όπως γίνεται αντιληπτό, η δημιουργία της αγγελίας είναι και ιδιαιτέρως ταχύτατη.

Τέλος, η αγγελία σας είναι πλήρης. Μπορείτε να γράψετε το κείμενο που επιθυμείτε, να ανεβάσετε τις φωτογραφίες που θέλετε και όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας έτσι ώστε να παρουσιάσετε ολοκληρωμένα το αντικείμενο που θέλετε.


Ανέβασε τώρα την αγγελία σου στη σελίδα μας http://www.aggelies.4ty.gr/ και βρες άμεση ανταπόκριση! Βρες τώρα αυτό που ψάχνεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου