Hot!

Newsletter! Άμεσα Αποτελέσματα με Μαζική Αποστολή Emails!

Το Newsletter είναι ένα ενημερωτικό δελτίο για την επιχείρηση σας το οποίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στέλνεται στην λίστα των μελών του επαγγελματικού οδηγού Ελλάδος 4ty.gr που έχουν ζητήσει να λαμβάνουν newsletter. H λίστα αυτή αποτελείται από 28000 e-mails και συνεχώς αυξάνεται. Εάν θέλετε να αυξήσετε άμεσα το πελατολόγιο σας ή να ενημερώσετε τον ήδη υπάρχοντα πελάτη για κάποιο νέο προϊόν ή υπηρεσία, τότε η υπηρεσία των Newsletters είναι η κατάλληλη για εσάς.

Η υπηρεσία αποστολής Newsletter από τον 4TY.GR σας δίνει τη δυνατότητα να γνωστοποιήσετε αλλά και να υπενθυμίσετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που προσφέρετε σε ένα ευρύ κοινό, περίπου 28000 e-mails.
Για να συγκεντρώσετε εσείς την δική σας λίστα με e-mails χρειάζεται πολύς χαμένος χρόνος και εδώ έρχεται ο 4ty.gr. Ο 4ty.gr αναλαμβάνει όχι μόνο τη δημιουργία της διαφημιστικής μακέτας αλλά και την αποστολή του newsletter σε μια μεγάλη λίστα e-mails χωρίς εσείς να χάσετε ούτε λεπτό από το χρόνο σας.Το γραφιστικό τμήμα του 4TY.GR αναλαμβάνει το σχεδιασμό της μακέτας σας, μελετώντας πρώτα προσεκτικά το υλικό το οποίο έχετε αποστείλει. Φροντίζουμε η μακέτα σας να είναι εντυπωσιακή από άποψη γραφικών αλλά και κειμένου έτσι ώστε να προσελκύσει την προσοχή των πελατών και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας. Έπειτα, αποστέλλουμε τη μακέτα σας σε πάνω από 28.000 email, αποκτώντας λοιπόν πρόσβαση σε ευρύ κοινό. Έτσι, μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε από την υπηρεσία τουNewsletter!

Γιατί να επιλέξω την υπηρεσία 4tyNews;

Το έμπειρο δημιουργικό τμήμα του 4TY.GR θα κατασκευάσει τη μακέτα σας έπειτα από συνεννόηση μαζί σας, προσφέροντας μια διαφήμιση υψηλής αισθητικής. Επίσης, διαθέτουμε γνώσεις ώστε να στήσουμε σωστά το email με τον κατάλληλο τίτλο και κείμενο για να το ανοίξουν όλο και περισσότεροι δυνητικοί πελάτες. Ακόμα, σας παρέχουμε μια τεράστια λίστα email σε πολύ οικονομική τιμή έτσι ώστε το κόστος να είναι αρκετά χαμηλό και η απόδοση υψηλή. Το newsletter μας μπορεί να περάσει τις περισσότερες anti-spam εφαρμογές.
“Άμεσα, εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα, αλλά... πάνω από όλα ΦΘΗΝΑ, η επιχείρηση και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας γνωστοποιούνται σε τουλάχιστον 28.000 ανθρώπους που έχουν επιλέξει να εγγραφούν στον 4TY.GR και να λαμβάνουν newsletter. "

Πώς γίνεται η κατασκευή της διαφημιστικής μακέτας;

Το έμπειρο γραφιστικό τμήμα του 4TY.GR μελετώντας το υλικό σας, αναλαμβάνει τη δημιουργία της διαφημιστικής σας μακέτας με σκοπό την αποστολή της με τη μορφή newsletter.
Τα βήματα είναι τα εξής: μας στέλνετε το υλικό, το γραφιστικό τμήμα δημιουργεί τη μακέτα σε συνεννόηση με εσάς, βλέπετε και συμφωνείτε το τελικό αποτέλεσμα, αποστέλλουμε τη μακέτα στους χιλιάδες λογαριασμούς emails και βγαίνετε κερδισμένοι.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την υπηρεσία για παραπάνω από μία αποστολές newsletter, η μακέτα είναι η ίδια. Για να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό νέας μακέτας υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των newsletters;

- Γνωστοποιείτε την επιχείρηση, τα προϊόντα / υπηρεσίες που προσφέρετε (σε 28000 e-mail εάν προτιμήσετε τον 4ty.gr)
- Φθάνει απευθείας στον πελάτη χωρίς να χρειάζεται να σας αναζητήσει στο χάος του Internet
- Αυξάνει τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας σας
- Κοστίζει πολύ λιγότερο από τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης

Υπάρχουν διάφορα πακέτα για την υπηρεσία 4tyNews;

Ο 4TY.GR παρέχει ποικίλα προγράμματα για τα newsletters σε διαφορετικό κόστος, ανάλογα με τον αριθμό των αποστολών στα emails, τη δημιουργία διαφορετικών μακετών αλλά και το χρονικό διάστημα που θέλετε να προβάλλεστε.

Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή για την υπηρεσία του Newsletter;

Αρχικά, απαιτείται μια προκαταβολή για την κατασκευή της διαφημιστικής μακέτας. Με την εξόφληση του ποσού πραγματοποιείται και η προώθηση του υλικού με μαζική αποστολή στα emails.

Σε περίπτωση που θα σας ενδιέφερε να κατασκευάσουμε τη δική σας μακέτα Newsletter, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα! Σημειώστε στο πλαίσιο ότι σας ενδιαφέρει η υπηρεσία των Newsletter! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου