Hot!

Γιατί να επιλέξω τον 4TY.GR για την online προβολή της επιχείρησης μου;

Ο 4ty.gr διαθέτει την εμπειρία και τεχνογνωσία έτσι ώστε να προβάλλει δυναμικά κάθε επιχείρηση, μικρή, μεσαία και μεγάλη στο διαδίκτυο. Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις, προσαρμόζοντας τις ενέργειες μας και παρέχοντας νέες υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο, για αυτό και εστιάζουμε στις ανάγκες του, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών έτσι ώστε ο καθένας να βρίσκει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες σε κάθε πελάτη και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αποτελεί κύριο μέλημα μας.

Η προβολή στο διαδίκτυο αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για κάθε επιχειρηματία, καθώς αποτελεί πλέον ένα από τα κυρίαρχα μέσα αναζήτησης επαγγελματιών. Η σημασία της σωστής και όμορφης αισθητικά παρουσίας στο διαδίκτυο σε συνδυασμό με την καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης είναι το ζητούμενο για κάθε επαγγελματία. Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μέσω της προβολής της εταιρικής ταυτότητας και της αύξησης της αποτελεσματικότητας αποτελούν το κλειδί για τη σωστή διαφήμιση στο internet.



Ο 4ty.gr διαθέτει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών: Καταχωρήσεις στον οδηγό, αποστολή newsletter, δημιουργία διαφημιστικών μηνυμάτων στα social media, κατασκευή site και e-shop. Για κάθε μια από τις παραπάνω υπηρεσίες προσφέρει πολλαπλά προγράμματα για να μπορέσετε να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα τόσο στις ανάγκες σας όσο και τις δυνατότητές σας. Σε μας θα βρείτε ιδιαιτέρως οικονομικά πακέτα για ποιοτική προβολή, με πολύ καλά αποτελέσματα στο internet.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος έχει χτίσει ισχυρό όνομα στον κλάδο των υπηρεσιών διαδικτύου με πάνω από 35.000 πελάτες. Το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας μας καθιστούν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικούς στην αγορά. Βεβαίως, η εστίαση στον πελάτη αποτελεί επίσης το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, χειριζόμενοι κάθε πελάτη με σεβασμό και πραγματικό ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα της προβολής του. Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας χωρίς να μένουμε στάσιμοι.

Όσον αφορά τις ιστοσελίδες, έχοντας κατασκευάσει περισσότερες από 3.500 ιστοσελίδες νέας γενιάς με προσαρμογή σε κινητά μπορείτε να κατανοήσετε την μεγάλη εμπερία που έχουμε αποκτήσει πλέον σε αυτό το κομμάτι. Πέρα από τις βασικές τεχνικές γνώσεις για την κατασκευή της σελίδας, χρειάζονται και άλλες που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας ιδανική για διατήρηση των επισκεπτών αλλά και φυσικά να τους οδηγήσει σε κερδοφόρες ενέργειες όπως να σας καλέσουν ή να αγοράσουν κάποιο προϊόν. Στον 4ty.gr δίνουμε έμφαση στα παραπάνω στοιχεία και με την πολύχρονη εμπειρία μας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα sites αποτελούν το προφίλ της επιχείρησης, μια επίσημη εικόνα που πρέπει να διαμορφωθεί με κατάλληλο τρόπο.

Η πληροφόρηση είναι υψίστης σημασίας για αυτό και συν-διαμορφώνουμε μαζί με τους πελάτες μας το περιεχόμενο της σελίδας έτσι ώστε να είναι φιλικό όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στις μηχανές αναζήτησης. Ανάλογα και με το κοινό στο οποίο στοχεύει η ιστοσελίδα, πρέπει και το περιεχόμενο να διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου κοινού. Ακόμα, δίνουμε έμφαση στη διαμόρφωση της εικόνας που θέλει να περάσει ο επιχειρηματίας στους επισκέπτες της σελίδας.

Ο 4ty.gr βρίσκεται στο πλευρό κάθε επιχειρηματία προσφέροντας πάντα καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για την καλύτερη δυνατή προβολή στο διαδίκτυο. Ξεκινήστε μαζί μας το ταξίδι στη διαδικτυακή προβολή και βγείτε κερδισμένοι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου