Hot!

Η πλατφόρμα to-thelo.gr ενώνει επιχειρήσεις με ενδιαφερόμενους πελάτες!

Στην πλατφόρμα to-thelo.gr κάθε χρήστης του internet μπορεί να ζητήσει κάποια προσφορά για το προϊόν ή υπηρεσία που τον ενδιαφέρει από τους επιχειρηματίες-μέλη του 4ty.gr. Αυτή η αναφορά ενδιαφέροντος μπορεί να είναι αρκετά αναλυτική έτσι ώστε να μπορέσουν οι επιχειρηματίες να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά. Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρηματίες μπορούν να δεχτούν νέους πελάτες διαδικτυακά σαν να έρχονταν για παράδειγμα στο φυσικό τους κατάστημα.



Η όλη διαδικασία λειτουργεί σε 3 απλά βήματα!

1) Ο υποψήφιος πελάτης περιγράφει το προϊόν ή την υπηρεσία που ψάχνει και πατώντας αποστολή ενημερώνονται οι εγγεγραμμένοι επιχειρηματίες που τους αφορά η αναζήτηση.

2) Τότε οι επαγγελματίες μπορούν να δώσουν την προσφορά τους για το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία.

3) Ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει την πιο συμφέρουσα προσφορά από τους επιχειρηματίες που τον έχουν ενημερώσει.

Μόνο τα μέλη του 4ty.gr (επιχειρήσεις) μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία to-thelo.gr. Ωστόσο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να ζητήσει να γίνει μέλος του 4ty.gr ώστε να χρησιμοποιήσει και αυτός την υπηρεσία. Στην πλατφόρμα που έχουμε χρησιμοποιήσει κάθε χρήστης του internet (χωρίς εγγραφές) μπορεί να ζητήσει κάποια προσφορά για το προϊόν ή υπηρεσία που τον ενδιαφέρει από τους επιχειρηματίες-μέλη του 4ty.gr. Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρηματίες μπορούν να δεχτούν νέους πελάτες διαδικτυακά σαν να έρχονταν για παράδειγμα στο φυσικό τους κατάστημα. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και τους απλούς χρήστες-δυνητικούς πελάτες που ψάχνουν για κάποιο προϊόν/υπηρεσία σε ανταγωνιστική τιμή. Όταν υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος ενημερώνονται οι επιχειρηματίες του συγκεκριμένου κλάδου στον συνδεδεμένο λογαριασμό email τους για να μπορέσουν να αποστείλουν την προσφορά τους εφόσον ενδιαφέρονται.

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ψάχνετε εσείς για νέο πελάτη αλλά σας ψάχνουν οι ίδιοι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους δώσετε μια δελεαστική προσφορά και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε εύκολα και γρήγορα το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας ακόμα και σε όλη την Ελλάδα, εάν το επιθυμείτε! Και το καλύτερα φυσικά είναι ότι η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρεάν στα μέλη του 4TY.GR!

Πιθανοί λόγοι ακύρωσης των αιτημάτων προσφορών είναι:

- Η ύπαρξη συνδέσμων στο κείμενο και τις φωτογραφίες της αγγελίας.
- Αιτήματα προσφορών για παράνομα προϊόντα σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο.
- Επαναλαμβανόμενα αιτήματα προσφορών για το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία μέσα σε ένα 24ωρο.

www.to-thelo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου