Hot!

Επιλέξτε τον 4TY.GR για την προβολή της επιχείρησής σας!

O 4ty.gr είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ηλεκτρονικούς επαγγελματικούς οδηγούς της Ελλάδας. Από την δημιουργία του έως και σήμερα, αποτελεί ορόσημο στο χώρο της προώθησης επιχειρήσεων μέσω διαδικτύου. Παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες, απευθυνόμενος σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ξεκίνησε το 2009 με πρωτοποριακές για την εποχή υπηρεσίες και όραμα να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα κάθε επιχείρησης μέσω της διαδικτυακής προβολής. Αποτέλεσε σταθμό στο χώρο, όντας ο πρώτος ηλεκτρονικός οδηγός που παρείχε ενσωματωμένο χάρτη και μηχανή αναζήτησης μέσω λέξεων κλειδιών! Το όραμα μας έγινε πολύ σύντομα πραγματικότητα, εκτοξεύοντας την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων που μας επέλεξαν. 


Η προβολή στο διαδίκτυο αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για κάθε επιχειρηματία, καθώς αποτελεί πλέον ένα από τα κυρίαρχα μέσα αναζήτησης επαγγελματιών. Η σημασία της σωστής και όμορφης αισθητικά παρουσίας στο διαδίκτυο σε συνδυασμό με την καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης είναι το ζητούμενο για κάθε επαγγελματία. Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μέσω της προβολής της εταιρικής ταυτότητας και της αύξησης της αποτελεσματικότητας αποτελούν το κλειδί για τη σωστή διαφήμιση στο internet.

Ο 4ty.gr διαθέτει την εμπειρία και τεχνογνωσία έτσι ώστε να προβάλλει δυναμικά κάθε επιχείρηση, μικρή, μεσαία και μεγάλη στο διαδίκτυο. Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις, προσαρμόζοντας τις ενέργειες μας και παρέχοντας νέες υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο, για αυτό και εστιάζουμε στις ανάγκες του, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών έτσι ώστε ο καθένας να βρίσκει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες σε κάθε πελάτη και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αποτελεί κύριο μέλημα μας.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών: Καταχωρήσεις στον οδηγό, banners, δημιουργία διαφημιστικών μηνυμάτων στα social media, κατασκευή site και e-shop. Για κάθε μια από τις παραπάνω υπηρεσίες προσφέρουμε πολλαπλά προγράμματα για να μπορέσετε να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα. Οικονομικά πακέτα - ποιοτική προβολή!

Ο 4ty.gr βρίσκεται στο πλευρό κάθε επιχειρηματία προσφέροντας πάντα καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για την καλύτερη δυνατή προβολή στο διαδίκτυο. Ξεκινήστε μαζί μας το ταξίδι στη διαδικτυακή προβολή και βγείτε κερδισμένοι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου